VarioPRO
                                                        Specialized Companies

 
Home Producten Over ons Activiteiten Contact

Internet Marketing Bouw

VarioPRO is Internet Marketing specialist Online met
met specialisme in
 de Bouw en Vastgoed Branche! We helpen hiermee aannemers, ontwerpers, installateurs, handelaren en makelaars Online Business Bouwen.

Een Internet Markerting Service nader Uitgelicht:

Internet Marketing Consulting; (InfoDag / Q&A Sessie)
Kent u de wereld achter Google, Online, Social Media en begrippen als SEO, Twitter, SEA, Facebook, Affiliate Marketing, ctr, LinkedIn, cpc, Linkpartners, opt-in, enz.?
Bij internet Marketing draait alles erom uw voorop gezette doestellingen te behalen. Vaak zal dit zijn verkopen realiseren en opdrachten verkrijgen. Snel gevonden te worden door potentiële nieuwe opdrachtgevers en deze DE ACTIE te laten ondernemen DIE U WENST. De juiste inzet van voornoemde middelen dragen hieraan sterk bij.

”Trekt uw website als veel (relevante) bezoekers
  en doen deze vervolgens wat u wenst?”

Veel bezoekers genereren kan op vele manieren. Adverteren in landelijke kranten, in plaatselijke weekbladen, adverteren is vakbladen, op radio en tv en ga zo maar door. De overeenkomst hiertussen; het is kostbaar, het effect vaak niet meetbaar en de doelgroet te breed. U betaalt dus voor een grote verspreidingsgroep waarvan slechts een klein percentage tot uw doelgroep behoort. Bij internet marketing doen we dit veel effectiever. Wij trekken slechts de aandacht van RELEVANTE MENSEN die NU ZOEKEN naar uw AANGEBODEN PRODUCT of DIENST. Niet uw bedrijfsnaam is voor hen relevant, maar DE OPLOSSING voor het PROBLEEM waarmee de consument zit. Dit zijn precies de mensen die u OP DIT MOMENT met uw oplossing KUNT HELPEN. Zou dat waardevol zijn voor zowel de (be)zoeker als voor u?

Direct Internet Marketing tele Consult? Betalen>>

Van bestaande klanten en mensen die u op firmanaam zoeken kunt u uitgaan dat deze jullie firma kennen en dus wel weten te vinden. Interessanter is misschien wel de doelgroep bereiken die u nog niet kent en concrete plannen bij u in de buurt heeft... Mogelijk ook waardevol?

"Staat u pagina 1 wanneer men online zoekt op
  'huis bouwen + firmavestigingsplaats'?”

Zo zijn er talloze voorbeelden meer te bedenken waarop u graag gevonden zou willen worden. Zaken waaraan uw reguliere reclamebureau misschien a) niet snel aan denkt, b) dit dus niet implementeert, c) uw concurrent uw eigen regio online eenvoudig kan domineren. En het mooist is misschien wel dat wij al door onderzoek vooraf weten waarna al die consumenten zoeken. En ook waarop uw directe concurrenten adverteren... Kan ook dit zeer waardevol voor u zijn?

Tijdens een Info Dag(deel) aan tafel of Q&A Sessie per Skype/ Telefoon informeren wij u graag over de valkuilen en kansen van de immense wereld achter internet, en hoe dit ook 24/7 voor u kan werken.

Aanbod: (uitbereiding in overleg mogelijk)
Krachtig Internet Bouw tele Consult? Betalen>>
Dagdeel consultancy op (uw) locatie! (Tip) Betalen >>
Twee dagdelen aaneen op (uw) locatie! Betalen >>

Bekijk meer Internet Marketing Producten als:
- Website screening;
- Adverteren via Online Media;
- Marktonderzoek Online;
- Domeinnaam Lease;
- Internet Marketing Conculting;
- Online Advetrentie Campanges;
- Out of The Box Brainstromsessie;
- Mix van alle bovenstaande en meer;
- Internet Marketing Cursus Vastgoed.
Ontdek meer over deze Internet Marketing Services

Of contact ons direct via onderstaand formulier! Dan informeren we u graag over Internet Marketing en online ondernemen voor Bouw en Vastgoed Bedrijven.

Vertel mij alles over Internet Marketing voor Bouw en Vastgoed Bedrijven
Vul dit formulier volledig in en klik op verstuur. We nemen altijd uiterlijk de volgende werkdag contact met u op.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

”Ontdek de Onbegrensde Bouwwereld van Internet"